Small preview image

Opera har alltid hamnat lite i skymundan av de stora webbläsarna, Firefox och Internet Explorer. När Google som mer eller mindre förknippas med Internet lanserade sin egen webbläsare, Chrome, fick Opera återigen stå i bakgrunden och se på när de stora webbläsarna gjorde upp. Men även om Opera inte väcker lika stort uppseende som Firefox, Internet Explorer eller Google Chrome så har man en gedigen och trogen användarbas av en enkel anledning, deras webbläsare är mycket bra och nu har man återigen släppt en uppdaterad version i form av Opera 9.6.



Opera 9.6 kommer med en del nya funktioner som Opera Link, Feed Preview och samtidigt har man passat på att öka prestandan i webbläsaren. Opera 9.6 ska helt enkelt ladda hemsidor märkbart snabbare än tidigare och det är något de tre konkurrerande webbläsarna satsat mycket energi på den senaste tiden.


Opera är precis som Firefox och Chrome helt gratis att ladda ner och det kan man göra på Operas hemsida där det även finns mer information om vad som är nytt i 9.6 versionen.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments