Okoro GX är en HTPC-serie utöver det vanliga. Okoro Media Systems har lanserat sin nya seria av HTPC-maskiner med inte bara imponerande hårdvaruspecifikationer utan även en kontrollenhet som bräcker de flesta medföljande fjärrkontroller, en Apple iPad.

Okoro GX kan utrustas med Intels senaste Core i7-processorer, SSD-enhet för Windows 7-operativsystemet samt 2-4TB hårddisklagring. Andra spännande funktioner är stöd för Blu-ray med förlustlösa flerkanals ljudformat samt inspelning av fyra simultana HDTV-kanaler över CableCARD. Andra funktioner värda att nämna är stöd för USB 3.0, SATA 6,0 Gbps.

För att få kontroll på detta monster till HTPC har OMS bestämt sig för att skeppa sina HTPC-system med en Apple iPad, endast dedikerad för att styra HTPCn från olika rum utan att behöva vara inom synhåll för själva HTPCn.

newokorosystem

Problemen börjar givetvis när vi kommer till betalningen av systemet. Även om en iPad ingår i priset ligger den totala kostnaden för instegsmodellen på motsvarande 35 000 kronor inklusive moms. Okoro OMS-GX100 är då utrustad med en Core i7-875K CPU, ATI Radeon HD 5850 grafikkort, 80GB SSD, 2TB lagringsutrymme och 6GB DDR3-RAM.

Källa: Okoro via HotHardware

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid