För någon vecka sedan lanserade OCZ en ”memory voltage booster”, nu är det dags för ett passande tillbehör till detta nämligen ett nätaggregat. De kallar nätaggregatsserien för ”PowerStream”, ett ganska origniellt namn i mitt tycke. I ett långt pressmeddelande visar de allting som är bra med nätaggregatsserien, men vi listar enbart de viktigaste punkterna här.


Den första stora fördelen är att det går att justera ut-spänningarna, 3.3v, 5v och 12v på samma sätt som på Antec’s TrueControl. Detta gör nätaggregatet speciellt intressant för överklockare, vilket kanske inte var så oväntat med tanke på vilket företag det kommer ifrån. Denna finess kallar de för PowerFlex.


När det gäller kompatibilitet så har OCZ inte snålat in, deras ConnectAll-anslutningar stöder ATX, SATA, P4, EPS12V samt även det kommande formatet BTX. Man behöver med andra ord inte oroa sig för att framtida produkter ska gå att ansluta på ntäaggregatet. Det ger även fina stabila utspänninar tack vare någonting som de kallar för PowerShield (någon där borta verkar gilla ett visst ord, till och med fläkten heter PowerWhisper).


För att fortsätta namnserien så har de även någonting som kallas för PowerSwap, och detta är faktiskt en riktigt trevlig idé. Om nätaggregatet mot all förmodan skulle gå sönder så skickar de ett nytt på stubben och felsöker det gamla efteråt, detta gör att det inte ska bli några väntetider ifall någonting iväntat händer.


Läs hela pressmeddelandet här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid