Small preview image

NZXT Lexa är faktiskt ett lite annorlunda chassi om vi ser till dem vi brukar se från tillverkaren NZXT. I början inriktade sig man på väldigt flashiga chassi i form av NZXT Nemesis och liknande. Det var chassi för gamers som ville synas, inget för dem som gillar uttrycket ”more is less”. Man har dock gått ifrån detta flashiga tema på sina senare modeller där vi bland annat testade NZXT Trinity med mycket gott resultat. Nu har man så lanserat ännu ett nytt chassi och det är helt annorlunda mot de chassi vi förknippar med tillverkaren. Här är det stilrenheten som härskar och chassit ser nästan ut att vara designat i en vindtunnel med sina symmetriska linjer.



NZXT Lexa är av miditower-modell och även om designen ser ut att vara framtagen i en vindtunnel ska chassit vara betydligt tystare än en sådan. Man använder sig av tre 120mm fläktar och en 80mm fläkt för kylning, alla ska även följa med chassit och arbeta vid mycket låg hastighet för lägsta möjliga ljudnivå. Chassit har även en liten LCD-display i toppen som läser av tre olika temperaturer i chassit. Chassit är för övrigt tillverkat i Aluminium och väger knappt 6 kilo utan nätaggregatet som man kan välja till.


På pappret, och onekligen på bild, ser NZXT Lexa mycket lovande ut. Hur det väl presterar kommer vi meddela er inom en snar framtid då detta chassi är på väg in i vårt testlabb.



:: Läs mer om NZXT Lexa 

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments