Sony ryktas redan förbereda en uppdaterad version av sin spelkonsol Playstation 5. AMD:s uppskalningsteknik FidelityFX Super Resolution hävdas lanseras under juni månad och Ubisoft har bekräftat ett nytt spel i The Division-serien.

Ubisoft har bekräftat att The Division-serien har många nya installationer i sin framtid. Dock är det inte riktigt dags för The Division 3 ännu. Den speltiteln kanske dyker upp i lagom tid till att Sony lanserar sin ryktade nyversion av Playstation 5. Först ut ska dock AMD:s svar på Nvidias DLSS komma och nu ryktas det dyka upp redan under nästa månad.

 

FSR AMD Samsung RX 6700 XT

AMD FSR ryktas landa under juni månad

När AMD först introducerade sin Radeon RX 6000-serie av grafikkort bekräftade företaget även att man arbetade på en teknik liknande Nvidias DLSS. Vi har dessvärre inte fått något bekräftat lanseringsfönster för tekniken men nu sägs den dyka upp någon gång under juni månad.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Playstation 5 Playstation VR PS5

Nyversion av Playstation 5?

En rapport från DigiTimes hävdar att Sony redan nu har börjat planera en nyversion av sin relativt färska spelkonsol Playstation 5. Denna nyversion sägs skilja sig från originalet genom att hårdvaran på insidan baseras på 6 nm-tillverkningsteknik och inte 7 nm som Playstation 5 idag baseras på. Den nya upplagan av konsolen ska (om ryktet stämmer) gå in i produktion under det andra eller tredje kvartalet år 2022.

Läs mer hos Wccftech.

 

Ubisoft bekräftar The Division: Heartland

Ubisoft har en hel del planerat för The Division-serien. Först ut blir spinoff-titeln Heartland som kommer att vara en speltitel gratis att spela. Spelet kommer att lanseras någon gång senare i år eller i början av 2022 till PC, konsoler samt molnbaserade tjänster för spelströmning. Denna speltitel kommer i framtiden sedan följas upp med ett mobilspel, en bok och sedan en Netflix-film baserad på universumet. När vi får lägga vantarna på The Division 3 är däremot högst oklart.

Läs mer hos OC3D.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid