nForce2 Cooling Patch v2.1
Techconnect Magazine har varit vänlig nog att upplysa oss om att nForce2 Cooling Patch v2.1 är ute. Man bör kunna räkna med temperatursänkningar på 1-10 grader. Deras notis hittar ni här, lite kommentarer från de som redan provat finns här och själva filen hittar ni här.

Källa : Techconnect Magazine

Internetutpressning
Internetutpressning blir allt vanligare igen. Ligor använder sig av spam, virus med mera för att ”sänka” företags sajter och sedan kräva lösen för att upphöra med attackerna. De drabbade är företag som är starkt beroende av sin webbplats, posterorderföretag och liknande. Brott av denna karaktär polisanmäls också väldigt sällan. Läs hela artikeln.

Källa : di.se  

DFI Lanparty nF4 SLI-DR @ HardOCP
Namnet kunde ju ha varit kortare. Men vad gör det när kortet håller högsta klass. Vi skrev nyligen att HardOCP hade kikat på MSI’s senaste SLI kort, den här nyheten, och dom gillade det skarpt. Mycket intressant blir då att höra vad de har att säga om DFI’s nF4 SLI-DR, det är faktiskt inte idel beröm över kortet. Artikeln finns här.

Källa : HardOCP  

nVidia satsar på Asien
Om man håller lite koll på affärsvärlden har man förmodligen hört att Indien verkligen är ett land på frammarsch just nu. Det kommer därför inte som en chock att nVidia nu öppnar en ny design och forskningsavdelning (R&D) i just Indien.

”with a state-of-the-art facility and data center allowing top-to-bottom design of advanced graphics and digital media processors for a wide range of platforms”

Källa : Xbit Labs

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments