Nu är det bara några få dagar kvar till julafton! Vi passar på att kora nya vinnare i vår omtyckta julkalender inför de självande sista dagarna.

Efter att ha gått över hundratals bidrag och läst igenom vad som mycket väl kan vara Sveriges bästa julrim och historier är det nu dags att kora nästa uppsättning vinnare i NordicHardwares julkalender 2016!

Lucka 7 – Kingston HyperX Alloy FPS
Vinnare: Frida

Detta är inte något vanligt bord Den hjälper dig att skriva alla möjliga ord Kan behövas för dig som lirar på natten Med tangenter som lyser ja jag lyfter på hatten Bra för dina äventyr i olika värdar Följer med dig ut på alla möjliga färdar Lätt att bära med sig och riktigt snyggt och bra Detta är något som jag vill att du ska ha Något att ta med sig till LAN och fiktiva äventyr En gamer som du bör väl veta vart det styr Jag hoppas att du nu med denna kan ha kul Jag önskar dig här med en riktigt god jul.

Lucka 8 – Corsair Void Wireless 7.1 RGB Headset
Vinnare: Torbjorn

Att sätta denna gåva rätt Det är faktiskt väldigt lätt Det hörs på namnet var den ska sitta för att sitta bra Ej på benet, ej på armen knappast heller fönsterkarmen Sätt nu ej din klapp på kroppen den trivs bäst på huvudknoppen!

Lucka 9 – TP-Link Archer C3200
Vinnare: Bo

Precis som Robin Hood skjuter mitt i prick, kan man med denna surfa utan minsta hick. Strömma, surfa, ladda på, snabbaste manicken man nånsin kan få.

Lucka 10 – Buffalo LinkStation 520 2TB
Vinnare: Elias

På denna burk jag minnen ska spara, Så jag på barnens frågor kan svara. Alla upplevelser jag sparar digitalt, Att förlora dem vore fatalt. Att få ett privat moln i mitt digitala kretslopp, Kommer skänka många skratt på barnens framtida bröllop.

Lucka 11 – be quiet! Dark Base Pro 900 Silver
Vinnare: Mikael

Mörkret råder och du försöker vara tyst. Barnen de sover men vaknar för varenda knyst. Dörrar och fönster stängda är. Det låter ändå så mycket att du nästan svär. Lösningen finns och är klassig och snygg. Den låter mindre än en enda mygg. Stor och svart med snygg accent. Färger som passar någon som inte lyssnar på Kent. Denna gör att du din gamla låda vill kvadda. Den till och med din mobil kan ladda. Nu kan du äntligen vara tyst hela natten. Speciellt om du innehållet kyler med vatten. Har du snart gissat vad detta kan vara? Ja säg kan du på det svara? En sista liten hint kan jag ge. Shhhh, ”var tyst” om vi får be.

Lucka 12 – Corsair K70 Lux RGB MX Red
Vinnare: Åse

Med fingrarna upptagna blir du lätt rökfri Belöningen är en mojäng som är spökfri Namnet betyder en båt för pirater Din disk är dock fri ifrån dylika later Färgglad och gullig och snabb som en pil Helt anpassningsbar till din egen stil Här får du som ju varit snäll hela året Öppna och titta så reser sig håret

Lucka 13 – NGS – Turtle Beach PC Package
Vinnare: Possemannen

Här har du allt du behöver. Allt du vill ha med potential så det räcker och blir över. Vinner du detta paket kan du ej, skylla på något annat än dig. Ty detta är grejer för proffsen. För dig som vill äga som värsta bossen. Jag lyfter därmed ett varningens finger. Är du redo att bli den som vinner?

Lucka 14 – Toshiba Canvio Connect II 2TB
Vinnare: Marcus

Dagens selfies många är, svårt att rymma och ha kär. Med en låda som den hära, kan du minnen spara dära. Många bilder du kan spara, öppna upp och då ta vara.

Lucka 15 – Seasonic Prime Titanium 750W
Vinnare: Jonas

Nya starka komponenter och för lite kraft gör att det mesta presterar som utblandad saft. Klart att saft passar bra till redig fika men när gamingen tar fart får det inte svika. Jag vet tunga grafikkort suger mest och då lyser Sesconic Prime som bäst. Detta nätagg kommer i min rigg att må bra och mitt gamla får pensioneras till soptippen dra. Låt oss starta det nya året utan bluescreen än så länge är detta bara en ”Daydream” God Jul & Gott nytt år

Lucka 16 – Gigabyte GTX 1050 Ti
Vinnare: Ludvig

Julen står alldeles framför oss men ingen snö så långt ögat kan nå. Snart tändas alla tomtebloss och förhoppningsvis man något paket kan få. Men vad ska man göra utan någon snö och inte heller ligger man på någon varm, härlig söderhavsö Snälla Gigabyte hjälp mig att i alla fall kunna spela med klanen och med alla LED så behöver jag inte ens klä granen!

Lucka 17 – NGS – Civilization VI 25th Anniversary Edition
Vinnare: Robbschwinn

Från urtid till framtid härska som mål, med stenyxor, bronshjälmar eller kallt stål. Tiden går i spel och på riktigt, planera vart drag är så viktigt. Segra, vinn och erövra världen, genom tid och rum utspelas färden.

Lucka 18 – Roccat Suora FX, Kova, Taito, Cross Headset
Vinnare: Sture

Kompletta spelutrustningen är här, den borde passa alla dina spelbegär. Jag tror det innehåller alla måsten, men jag som inte har förstått ide’n. Kan bara hoppas det är rätt, för vara pappa är ej lätt.

Läsarnas fantastiska bidrag till julkalandern är som en ledande stjärna i vintermörkret. Vi gratulerar hjärtligt till vinnarna och bugar och bockar för alla fina bidrag som inte nådda ända fram.

Ännu finns det några ytterligare chanser att vinna en extra julklapp i år. Hoppa in i vår julkalender tävla dagligen för chansen att vinna något kul lagom till jul! Lycka till och god jul!

OBS. Vinnare kommer att kontaktas på mail. Om du är en vinnare som ännu inte fått något mail hör gärna av dig på redaktionen(@)nordichardware.se.

Julkalender2016

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid