Med två dagar kvar till presentation får vi se en ny bild på Galaxy S6 och S6 Edge läcka ut från en officiell källa. Bilder på verkliga exemplar dyker också upp, vilket betyder att vi nu kan vara ganska säkra på hur Samsungs nya telefoner ser ut. De enda kvarstående frågetecknen kring Samsungs nya modeller har med specifikationer och mjukvara att göra.

Teknikvärlden är känd för sin konstanta ström av läckt information och läckta bilder. Vissa läckor är mer pålitliga än andra men ibland går det helt enkelt inte att neka legitimiteten bakom läckt information. Det kan påstås att Samsung Galaxy S6 och S6 Edge är två av Samsungs mest läckta produkt någonsin och att vi nu vet exakt hur produkterna kommer att se ut. I dag dök bland annat en officiell bild upp som visar de två produkternas framsidor. Bilden publicerades av den amerikanska teleoperatören Sprint men togs snabbt ner igen. Bilden visar de två modellerna stående bredvid varandra med sina mörkblåa framsidor och silverfärgade metallramar, bekräftar den tvåsidigt rundade design som används av Galaxy S6 Edge och visar telefonens volymknappar på dess vänstra sidan. Den ger oss tyvärr ingen information om specifikationer.

I det vilda

Både Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge har dykt upp i flera bilder tagna ute i det vilda de senaste dagarna. Bilderna nedan visar vita versioner av de två produkterna och lyckas avslöja utseendet av så gott som alla delar av de kommande produkterna, inklusive deras baksidor.

Samsung_Galaxy_S6_baksida

Samsung_Galaxy_S6_framsida

Med läckta bilder från så många olika källor går det inte att säga annat än att bilderna ovan visar den slutliga designen av Samsungs nya Galaxy-telefoner. Produkternas specifikationer har publicerats av flera källor men har inte bekräftats på samma publika sätt som deras design. Trots brist på officiella specifikationer kan vi säga att de två produkterna troligen har 5,1 tum skärmar med 2560 x 1440 pixlars-upplösning, 20 megapixelkameror och Samsungs kraftfulla Exynos 7 Octa-processor.

NordicHardware kommer att rapportera direkt från Mobile World Congress i Barcelona där både Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge presenteras på kvällen den 1 mars.

Källa: Reddit, XDA Developers

Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid