Ett av vårens mest största spelsläpp, Hitman, står för tröskeln, och det markerar Square Enix med en ny påkostad trailer. Det handlar dock inte om vilken trailer som helst, utan utvecklaren drar på med en 360-graders panoramavideo i 4K-upplösning.

Hitman blir den senaste instansen i den populära spelserien med samma namn, och blir ett av de första storspelen på marknaden med stöd för Directx12 och asynkrona shaders. Det innebär dels stöd för nya läckra grafiska effekter, men även effektivare beräkningar och lättad belastning på processorn.

För att ge en försmak av den läckra grafiken inför den stundande lanseringen har utvecklaren Square Enix delat med sig av en ny trailer i 4K-upplösning, där du fritt kan rotera kameran i 360 grader för att fokusera på olika delar av scenen.

Det här blir även det första spelen i Hitman-serien med ett episodiskt lanseringsupplägg – spelet kommer släppas som en episod vid det ursprungliga lanseringsdatumet, för att sedan byggas på med ytterligare episoder under samma titel under årets gång. Den som vill säkra alla episoderna med ett köp kan göra det med ett säsongspass.

Hitman lanseras i skarp form imorgon den 11 mars till Xbox One, Playstation 4 och Windows (via Steam).

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments