Vad som ser ut att vara en färdigställd variant av kylaren till Nvidias nya Pascal-grafikkort Geforce GTX 1080 har fångats på bild.

För ett fåtal veckor sedan cirkulerade vad som sägs vara bilder på metalldelen av den nya kylanordningen till två nya toppkort i Nvidias Geforce-familj, Pascal-baserade GTX 1080 samt GTX 1070. Nu kompletteras de uppgifterna med bilder på en betydligt mer färdigställd kylare, inklusive fläkt, lack och plastdetaljer.NVIDIA-GeForce-GTX-1080-1

Metalldelen är identisk med vad som visades på de tidigare bilderna, men med mer finslipad yta. Den övergripande designen påminner om tidigare referenskylare från Nvidia, men med lite mer aggressiva diamantinspirerade kurvor. Även fästet tycks ha uppdaterats, då skruvhålen inte matchar vad vi på motsvarande grafikkort idag.

Möjligheten att kylaren inte är äkta kvarstår, men kylaren på bilden känns onekligen lite väl detaljerad och precisionstillverkad för att vara falsk. Vi bör få veta en gång för alla mot slutet av maj eller början av juni.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid