Samsung väntas lansera sin uppföljare till populära jättetelefonen Galaxy Note inom kort. Tidigare rykten har talat om en ännu större skärm på upp till 5,5 tum – något nu nya läckta bilder verkar styrka. Ett foto som sägs vara av skärmramen för Galaxy Note 2 är senaste biten i pusslet.

Bilden som ser ut att vara tagen i ett testlabb visar en Samsung-liknande skärmram med plats för hemknapp, högtalare, ljussensorer och en chatkamera. Mest intressant är däremot linjalen som ligger på skärmramen och visar en diameter på knappt 14 centimeter – motsvarande 5,5 tum.

Samsung presenterade officiellt under gårdagen sin surfplatta Galaxy Note 10.1 och allt pekar på att telefonen som startade företagets satsning på produktivitet i Android-plattformen snart får sin egen uppföljare. Stommen i Note-familjen är fortfarande den tillhörande skärmpennan S Pen som kan användas för att skriva och rita direkt på skärmen, men Samsung väntas även bjuda på fler nyheter i sin nästa Note.

note22

Bland annat kommer Samsung högst sannolikt satsa på samma fyrkärniga Exynos 4 Quad processor som i Galaxy S III och Note 10.1, men även göra vissa uppgraderingar i form och funktion. Inte minst har det gått ihärdiga rykten om en större skärm som vuxit från nuvarande 5,3 tum till 5,5 tum. Skärmen sägs även vara tillverkad i böjbart – och därmed extremt stryktåligt – material. Men likt tidigare uppgifter ska den nyligen läckta bilden trots allt tas med en nypa salt. Men Samsung har redan bekräftat att lanseringen av Galaxy Note 2 ska ske den 29 augusti på IFA-mässan i Berlin, så vi behöver inte vänta allt för länge på facit.

Källa: Nowherelse.fr


Relaterade artiklar:

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
DesplowAmiDoncSegen01Henrik Berntssonthis Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Johannes
Medlem
Johannes

Riktigt spännande!
Ser mycket framemot denna telefon!

this
Medlem
this

Gillar att de verkligen har maximerat ytan på framsidan, om den har extra stryktålig skärm lär det inte vara några risker att skärmkanterna är så tunna heller. Så förhoppningsvis är det här den riktiga produkten.

Henrik Berntsson
Admin

[quote name=”JanneBall”]Riktigt spännande!
Ser mycket framemot denna telefon![/quote]
Kan bara hålla med, kanske dags att pensionera sin GSII 🙂

Segen01
Gäst
Segen01

Förlåt, men jag tror att ordet Anton söker är diagonal. Diameter är för cirklar.

Note 2 kommer rocka!

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

Ser ut som den har lite kurviga kortkanter, eller är det bara fish eye effekt från linsen.
Den har inte heller lika runda hörn som note 1. Denna bild kan ju vara en tidig prototyp.

Så j#vla sugen på denna här.

Desplow
Medlem
Desplow

Av bilden att döma så ser skärmkanterna tyvärr ut att vara ungefär lika tjocka som på ettan.

5,5″ kommer dock att vara grymt ! 😀

1080p-upplösning kan vänta till trean men stöd för de svenska Lte-frekvenserna vore smutt.