Även om Ghost Recon – Wildlands är ganska långt ifrån lansering så sparar inte Ubisoft på PR-krutet. Efter att spelet först visades upp så var det sedan ganska tyst om spelet från Ubisoft, men nu så har vi fått en hel del videos som försöker bygga hype inför lanseringen.

Ghost Recon – Wildlands kommer att ge spelarna flertalet sätt att utföra varje uppdrag på. Utför dina uppdrag under dagen eller vänta tills natten kommer, gå in fort och våldsamt eller ta det lugnt och metodiskt som en ninja.

I denna video får vi se hur fyra stycken som varit delaktiga i utvecklingen av Ghost Recon – Wildlands spelar tillsammans för att demonstrera hur man kan ta hand om en uppgift i skydd av natten mörker och en utstuderad taktik för att ta sig an sina fiender.

Wildlands är fortfarande ganska långt borta. Spelet lanseras inte förens den 7:e Mars 2017 till Playstation 4, Xbox One och PC. Förhoppningsvis så får vi inte några otrevliga överraskningar med försämrad grafik vid lansering eller dylikt som Ubisoft gett oss under senare år.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid