D-LINK EXPANDERAR SINA ETHERNET PRODUKTER MED EN NY GIGABIT SWITCH ÖVER KOPPARKABLAR

D-Link är ledande samt tillverkare av Prisvinnande Ethernet switchar världen över idag Presenterades en Prisvärd skalbar multi-speed 8-Port 10/100Mb högprestanda Gigabit Över Kopparkablar. Ethernet Switch med en 1000Base-T Kopparkabel Uplink modelen kallas D-Link DES-1009G. Denna kraftfull Gigabit switch är perfekt kostnad effektiv lösning för ökande uplink farten till Gigabit Ethernet Stöd eller Ryggrad anslutningar där bandbredds kraven är höga.

D-Link DES-1009G är en Oskärmad Twisted Pair, Koppar-baserad Gigabit switch med åtta 10/100 Mb Auto-Negotiation Ethernet portar och en 1000 Mb Gigabit Ethernet port. D-Link DES-1009G‘s Ethernet portar upptäcker vare sig det är en straight through eller crossover kabel som har blivit ansluten till den. När den ansluts till ett nätverk så känner D-Link DES-1009G automatiskt av den maximala hastigheten och använder högsta möjliga överföring av nätverkets segment som den är ansluten till. Den är Skapad till att stödja den senaste nätverksteknologin, så som VLAN (förbipasserande VLAN Tagged paket), IEEE 802.3x förenligt flöde kontroll.
”Denna ny Skalbara Ethernet switch med Gigabit uplink utökar omfånget av SMB Ethernet högprestanda, prisvärda lösningar att D-Link har levererat till Små och Medel stora Affärsverksamhet segment sedan 1986,” sa Steven Joe VD på D-Link. ” Gigabit porten på DES-1009G arbetar med standard kopparkabel för att tillhandahålla ökad Prestand till krävande aktiviteter så som video streaming, nätverk`s servrar, och grafik arbetsstationer.”

D-Link DES-1009G klarar av följande protokoll IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u, IEEE 802.3 specifikationer och den är fullständigt kompatibel i en miljö med flera tilverkare. D-Link gigabit över kopparkabel switch, den använder en ”non-blocking rate-adaptive” förvara och framåt switchnde arrangemang för att minimera problemen och lämna en utmärkt prestanda. Data intensiva arbetsstation kommer att få märkbar uppträdande förbättring. Nätverkets höghastighet`s tillgång genom Ethernet scalability. Produkten är kraftigt förhöjd när switch`en Arbetar i Full duplex, vilken levererar 20/200/1000Mb data och flöde kontroll. Faktum är att D-Link DES-1009G använder standard CAT-5 Kabel betyder att den har fullständig kompatibilitet med existerande Ethernet/Fast Ethernet nätverk, och tillåter ett nätverk att uppgraderas till Gigabit farten utan behöva dra nya kablar. D-Link DES-1009G är enklaste lösning för nätverk som behöver hög-bandbredd för Servrar, datalagrin eller video konferans system.

D-Link DES-1009G förser dynamisk filtrerande och expedition avgörnade av auto-learning adresser på varje port och har stöd för 4096 aktiva adresser användar ”hashing” för snabb switchnde avgörnade för att behålla data flytande. gigabit switch`en har även flera lager av minne hantering för att behålla adresser och paket minne frit. Minnet hanterar även adress åldrande (timeout) möjligheter och kollisions flöde`s kontroll för Half-Duplex och non-IEEE802.3x Full-Duplex Tillbehör. D-Link DES-1009G stödjer buffring tilldelning av 512 tecken per port och sända storm skydd.

D-Link DES-1009G har 3st dioder per port för att rapportera anslutning hastighet, port status, och nätverk aktivitet. Och slutligen, en första för denna klass av switch`ar. La D-Link till en ny ”Management-at-a-Glance” diod, för att rapportera i realtid HTTP (nät trafik), ICQ (chat trafik), och SMTP (e-post) trafik.
Pris och Tillgänglighet

D-Link DES-1009G Gigabit Ethernet Över Kopparkabel switch finns att få tag på nu genom auktoriserade återförsäljare. och hamnar på ett Beräknat Pris som ligger på ca $280.
I en annan utgivning idag, så berättade D-Link om deras DGE-500T Gigabit Över Kopparkabel adapter, som har ett beräknat pris till ca $129

Om D-Link

D-Link är en sann designer, utvecklare och tillverkare av nätverksarbetande produkter med R&D möjligheter i USA och Taiwan, och fyra större tillverkande placerar i Kalifornien, USA; Hsin-chu, Taiwan; Dong Guan Provins, Porslin; och Verna, Indien. Med mer än 1,000,000 sq. fot av Tillverknings kapacitet, 2500 anställda, och volym till leverera nätverksarbetande lösningar vid en pris att medel dator användare kan ha råd med, D-Link har blivit största tillverkare av Nätverksarbetande och Data Kommunikationer Produkter i världen.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid