VESA har nu introducerat en ny HDR-standard och Sony har avtäckt september månads Playstation Plus-spel. Snart kan vi även komma att se Nvidia avtäcka nästa syskon i deras CMP-serie för kryptobrytning.

Nvidias flaggskepp för sin CMP-serie menad för brytning av kryptovalutor kan nu ha hamnat på bild tillsammans med prestandasiffor. I samma veva har Sony nu uppdaterat Playstation Plus med en uppsättning nya speltitlar prenumeranter ska klicka hem gratis. Sist men inte minst har vi en nu HDR-standard från VESA som fokuserar på svärta.

 

CMP-seriens flaggskepp?

Vad som sägs vara en enhet vid namn Nvidia CMP 170HX ska nu ha fastnat på bild. Medans tidigare enheter i CMP-serien sträcker sig från 26 MH/s till 86 MH/s ska denna best erbjuda en prestanda på 164 MH/s när det kommer till kryptobrytning. Allt i ett passivt kylt paket.

Läs mer hos Techpowerup.

 

PS5 Playstation Direct Playstation Now

September månads Playstation Plus-titlar avtäckta

Den som prenumererar på Playstation Plus kommer denna månad att kunna klicka hem två Playstation 4-spel och ett spel till Playstation 5. Dessa består av Overcoocked: All You Can Eat till PS5 samt Predator: Hunting Grounds och Hitman 2 till Playstation 4.

Läs mer hos Kitguru.

 

VESA DisplayHDR True Black 600 avtäckt

VESA har nu avtäckt standarden DisplayHDR True Black 600. True Black erbjuder 100 gånger djupare svärta och dynamiskt omfång än DisplayHDR 1000. Just True Black 600 ska kräva 20 procent högre luminans än True Black 500. Något som innebär att skärmarna blir markant ljusare utan att man förlorar den imponerande svärtan som är det stora dragplåstret för OLED-paneler.

Läs mer hos Kitguru.

 

Samsung introducerar 200 MP-kamerasensor

Samsung satsar uppenbarligen på pixlar när de utvecklar nya kamerasensorer för smartphones. Deras nya sensor är först till 200 MP men är också stor, vilket sägs ge bra mörkerprestanda. Den nya sensorn ska använda så kallad binning-teknik för att kombinera 16 pixlar till en slutlig pixel. Du behöver alltså inte oroa dig för att du behöver spara alla 200 miljoner pixlar.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid