I ett samarbete med Ubisoft tar Nvidia fasta på lanseringen av Ubisofts nya actionlir Watch Dogs 2, och inkluderar titeln vid kommande grafikkortsköp.

Den här veckan lanserade Ubisoft den andra titeln i Watch Dogs-serien till Xbox One och Playstation 4, och vid månadsskiftet står PC på tur. Det första spelet möttes av blandad kritik, inte minst för att grafiken som visats i trailers och tidiga demonstrationer i slutändan inte matchade den färdiga produkten. Ubisoft lovar bot och bättring med Watch Dogs 2, samt mängder av grafiska uppgraderingar. Det inkluderar bland annat stöd för Directx 12.

Watch Dogs 2 med grafikkortsköp i december

I likhet med flera tidigare Ubisoft-titlar står Nvidia med som samarbetspartner. I samband med lanseringen startar grafikjätten en kampanj som kombinerar spelet med grafikkort i GTX 1000-serien.nvidia-geforce-gtx-1080-1070-watch-dogs-2

Kampanjen, som kallas Hackers Wanted, förväntas dra igång någon gång nästa månad. Exakt vilka kort som omfattas (utöver GTX 1070 och 1080) är fortfarande oklart. Däremot tyder allt på att även bärbara datorer med Pascal-grafik kommer levereras med spelet.

Om kampanjen fungerar som tidigare spelbundles bör vi få veta mer via utvalda återförsäljare inom de kommande veckorna.

Rubrik

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid