Nvidia utlovar en stor nyhet inför GDC-mässan i mars. Den sägs varit i utveckling i fem år och ha potential att ”omdefiniera spelvärldens framtid”. Allt från en Tegra X1-driven tablet till 980-uppföljare och ett nytt Geforce Titan-kort finns bland spekulationerna. Vad det än är har Nvidia satt förväntningarna högt.

I början av mars börjar spelmässan GDC i San Fransisco. Då presenteras många stora nyheter från flera företag i spelbranschen. Bland mässans många elektronikföretag finns Nvidia som utlovar stora nyheter. Den 3 mars planerar företaget att presentera något som utvecklats i fem år och som sägs ha potential att ”omdefiniera spelvärldens framtid”.

nexus2cee_invite

Tegra X1-utrustad gamingplatta eller något helt nytt?

Det är oklart vilken eller vilka typer av produktnyheter Nvidia har på gång. Enligt rykten har företaget planer på att introducera en ny Android-tablet utrustad med ett Tegra X1-chipset eller nya grafikkort som kan ersätta eller säljas tillsammans med GeForce GTX 970 och 980. Vad som skulle vara så revolutionerande med dessa produkter är dock svårt att se men källor till NordicHardware bekräftar att det primärt handlar om handhållna gamingprodukter.

Utöver potentiella nyheter kring Tegra X1 och handhållna gamingprodukter är det troligt att Nvidia pratar mer om hur deras nuvarande och kommande grafikkort kan använda DirectX 12 i Windows 10. Vad som egentligen kommer att omdefiniera spelvärldens framtid återstår att se men det mesta talar för att Nvidia fortsatt med utvecklingen av mobila gamingprodukter och möjligtvis hittat en unik produktvinkel inom detta segment.

Källa: WCCF Tech

Relaterade artiklar

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
S0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Arne Berg

Skulle gissa på deras Denver kanske är väl 5 år sen dom började prata om den.
Om det skulle bli nåt bra så e det bara att hoppas att man kan köra nåt annat än det förhatliga google skiten (Android) på den/det

Medlem
tal666

Handlar knappast om… de ovanstående produkterna, för ingen av dom kommer kunna ”revolutionera ” Spelmarknaden.. ( samma sak i annan förpackning, inget nytt ! )

Handlar snarast om VR i någon form…
( vad det nu kallas är okänt, med teknik och möjlighet att interagera och få information, ge kommandon, etc, m.m. )
– tror jag…

S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Dom senaste 5 åren har jag hört väldigt mycket från olika håll om att Nvidia experimenterat med distributed gaming eller va fasiken det heter (Den första som berättade de år 2010 var en kompis som administrerade storslagna Tesla datorer, och senast förra året berättade han att det börjar arta sej).Asså att Nvidia tillhandahåller hårdvaran i serverhallar som ska driva spelen och användarna connectar till detta från mycket klenare terminaler med snabba internet uppkopplingar (hemdatorer eller tunna klienter om man så vill).Kanske för att säljas som en prenumerationstjänst eller liknande, ingen aning. Baserat på hur mycket Nvidia ”tar i” med detta… Läs hela »