Nvidia har satt igång PR-maskineriet på allvar under våren och efter en storskalig och lyckad lansering av GeForce GTX 680 ser det nu ut att vara dags för storebror GTX 690. Tillverkaren räknar själv ner till den 28 april på sin hemsida, samtidigt som man börjat skicka ut kofötter till media?

Nvidia har som väntat inte avslöjat något alls om vilken form av produkt man kommer att presentera den 28 april i Shanghai, Kina. Det enda vi berikats med är en teaserbild med tillverkarens GeForce-logotyp samt den nedräkning som sker aktivt på GeForce.com. Nvidia kommer att sända live från GeForce LAN/Nvidia Gaming Festival (NGF) i Shanghai under lördagsnatten där tillkännagivandet kommer att ske.

Tekniksajten Anandtech har samtidigt publicerat en bild på sin hemsida av en kofot som dykt upp på posten, från just grafikkortstillverkaren Nvidia. Något som bör vara en passning inför helgens tillkännagivande. På den helsvarta kofoten hittar vi texten; ”For use in case of zombies or..” följt av GeForce-logotypen.

kofot

Mellan tummen och pekfingret skulle detta kunna betyda att Nvidia skeppar sitt GeForce GTX 690 (åtminstone testexemplaren) i en trälåda, eller något helt annat.. När man lanserade dubbel-GPU-grafikkortet GeForceGTX 590 för ett drygt år sedan kom kortet i en maffig ammunitionslåda i plåt. Så en trälåda med tillhörande kofot känns inte som helt uteslutet.

Vi lär få veta mer under helgen och kommer givetvis återkomma med mer information allt eftersom vi närmare oss lanseringen, av vilken produkt det nu handlar om.


Relaterade artiklar:

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TempelLadyCarl Holmberg Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Carl Holmberg
Gäst
Carl Holmberg

Det skulle vara kul att se en exakt summa på hur mycket nVidia lägger på PR varje år 🙂

Lady
Medlem
Lady

Half life 3 kanske ? 🙂
Inte helt omöjligt att man kanske skulle få med en download code.

aja drömma kan man alltid göra.

Tempel
Medlem
Tempel

Jag tror den är med för att dra ut träskruvarna som sitter i graffakortet.