En ouppmärksam Nvidia-anställd smygfotades när den arbetade på ett ännu inte avtäckt initiativ kallat ”Project R.O.N” som har något att göra med AI-assistenter och en ”hologram”-enhet.

Vad som sägs vara ett tidigare okänt projekt från Nvidia ska enligt Wccftech ha fastnat på bild.

En Nvidia-anställd (bärandes sin Nvidia-märkta namnbricka) bestämde sig för att plocka fram sin bärbara dator och arbeta lite under en tågresa hade ingen aning om att personen i sätet bakom var intresserad av vad arbetet gällde. Personen i sätet bakom ska ha tagit en bild på den Nvidia-anställdas datorskärm och lyckats fånga något som företaget ännu inte har avtäckt på bild.

Vad som fångades på bild är något som verkar gå under kodnamnet ”Project R.O.N”. Exakt vad detta är framgår inte av den ensamma bild som har läckt ut. Däremot är bilden från en planerad uppsättning pressmaterial och innehåller ett par rader text om Project R.O.N. Trots att en hel del inzoomning behövs för att få texten till läsbar storlek och således blir relativt suddig är det möjligt att lista ut mer eller mindre allt som står.

Projektet verkar ha någonting med en AI-assisten och en så kallad ”hologram-enhet” att göra. AI-delen är ingenting Nvidia inte har gett sig in på tidigare. Detta tillsammans med en dedikerad fysisk enhet kan tyda på att Nvidia förbereder någon typ av AI-assistent lik Google Home eller Amazon Alexa.

Då hologram inte är någonting vi listat ut hur man tillverkar ännu är denna del av bilden ännu mer intressant. Dock går innebörden av detta ord i Nvidias pressmaterial endast att spekulera kring i dagsläget. Texten i bilden nämner hur Project R.O.N både kommer att ha funktioner som endast kräver AI och funktioner som kräver användande av denna hologram-enhet. Det framgår dock inte om ”hologram” endast är namnet på hårdvaruenheten eller om det rör sig om någon form av 3D-projektion.

Det återstår helt enkelt att vänta och se vad Project R.O.N visar sig vara. Det faktum att Nvidia förbereder pressmaterial kan tyda på att mer information inte är allt för långt borta.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MorkulTobbeJB Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
JB
Medlem
JB

Så otroligt fånigt, uppenbart arrangerad bild – enligt mig! Laptopen är vriden i en vinkel som inte är naturlig i förhållande till huvudet. Dessutom – vem fnn ställer sig upp och plåtar framförvarandes dator? Inte första april än, men den hade platsat;)

Tobbe
Medlem
Tobbe

Den snäva skärmvinkeln kan bero på kort om utrymme. Kan tänka mig vissa skulle smygfotat, och med mer skicklighet (talar ev. för ett arr).

Morkul
Medlem
Morkul

Ser lite udda ut måste jag säga men det kan bero på att personen ifråga försöker vinkla bort skärmen från mittgången.

Sedan att folk smygfotograferar? Det händer dagligen på tåg och flygplan, har själv flertalet gånger kommit på personer som har filmat min dator när jag suttit på tåget mellan Stockholm och Göteborg, Finns en anledning till varför jobb i publika miljöer är totalt förbjudet om det inte gäller riktigt basic saker.