Small preview image

Quadro FX är som bekant NVIDIAs familj av professionella grafikkretsar och nu har grafikkortstillverkaren utöktat denna produktlinje med en ny serie. Det handlar om tre nya mobila grafikkretsar som riktas mot mobila arbetsstationer där Dell är först ut med produkter som använder de nya kretsarna, Dell Precision M65 och M90. Vi har tidigare rapporterat om NVIDIA Quadro FX NVS som var riktad mot mobila arbetsstationer men då handlade det om 2D-applikationer, de nya kretsarna i Quadro FX-familjen är inriktade på krävande 3D-applikationer. De tre nya kretsarna har olika inriktningar med en budgetmodell för tunna och lätta klienter och två lite mer vässade toppmodeller.



De tre nya grafikprocessorerna består av:


:: NVIDIA Quadro FX 350M – företagets första professionella grafikprocessor skapad särskilt för tunna och lätta mobila arbetsstationer.


:: NVIDIA Quadro FX 1500M – erbjuder en hög prestanda och marknadens bästa kvalitet och precision för bilder.


:: NVIDIA Quadro FX 2500M – har 512 MB grafikminne för den som vill ha den allra bästa prestandan.


Skillnaderna mellan de tre kretsarna är att Quadro FX 350M endast har en 64-bit minnesbuss och 256MB grafikminne. Medan 1500M/2500M använder sig av en 256-bit minnesbuss och 256MB resp. 512MB grafikminne.


Källa: NVIDIA

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments