Nvidia har nu börjat rulla ut sin senaste drivrutin, GeForce 398.36 WHQL, som ska förbereda användares system för det kommande spelet The Crew 2.

Inför lanseringen av racingspelet The Crew 2 lanserar Nvidia sin senaste drivrutin som ska leverera de senaste optimeringarna för spelet samt en rad lösningar på existerande problem.

Först ut har Nvidia förbättrat eller lagt till SLI-profiler för spelen Dark Souls Remastered, Hand of Fate 2, Need for Speed Payback samt Super Mega Baseball 2.

Nvidia har även försökt att fixa så många problem som möjligt. Bland annat har det funnits problem med Pascal-baserade grafikkort när God of War 4 har spelats i DX12-läge som har kunnat leda till blåskärmar.

Nvidias teknik för adaptiv uppdateringsfrekvens, G-Sync, har även fått några problem åtgärdade. Här handlar det om att G-Sync-funktionen inte försvunnit efter att spel har stängts ner och därför orsakat problem på skrivbordet.

Även problem med Nvidia Surround som orsakat krascher när spel har startats i Surround-läget har åtgärdats.

GeForce 398.36 WHQL är vad Nvidia kallar ”Game Ready” för The Crew 2 som lanseras den 29 juni och ska enligt Nvidia leverera en optimal upplevelse för spelet.

Drivrutinen kan laddas ner manuellt via Nvidias hemsida, eller via företaget mjukvara Geforce Experience.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid