Grafikkortstillverkaren har flera nyheter för existerande och kommande Geforce GTX-ägare att bjuda på i dag. I en ny drivrutin för Geforce-kort introduceras officiell Game Ready-stämpel för Star Wars: Battelefront och samtidigt uppdateras Nvidias erbjudanden om gratis spel till ett val mellan två olika titlar.

Nvidia introducerar i dag ett flertal mindre nyheter relaterade till företagets Geforce-familj av grafikkort. För existerande ägare av företagets grafikkort är dagens kanske största nyhet att GeForce Driver 358.50 WHQL har släppts. Som vanligt inkluderar uppdateringen förbättringar för specifika speltitlar, denna gången främst för Star Wars: Battlefront.

Det kommande spelet är nu ”Game Ready”, vilket passar bra eftersom spelets beta just lanserades för PC. Utöver optimeringar för Star Wars: Battlefront innehåller uppdateringen förbättringar för Gameworks VR, som nyligen lanserades för Geforce-grafikkort, samt flera SLI-relaterade förbättringar.

Geforce GTX update star wars

När det gäller Star Wars: Battlefront säger Nvidia att EA rekommenderar ett GTX 970-kort för att spela spelet i 60 hertz på en Full HD-upplöst skärm i kvalitetsläget medel. För högre upplösning eller kvalitetsinställningar rekommenderas ett snabbare grafikkort.

”Kulor eller blad”

För spelare som inte har köpt ett Geforce GTX-kort ännu bjuder Nvidia också på en nyhet i dag. Flera svenska butiker har nu nya erbjudanden för grafikkortsbundles. Alla kunder som köper en dator med ett GTX 970, 980 eller 980 Ti samt 970M eller högre kommer att få välja mellan ett gratis exemplar av Assassins Creed Syndicate eller Tom Clancy’s Rainbow 6. Spelen hämtas av kunder med hjälp av en kod som skickas ut inom en vecka efter köpet.

Källa: Nvidia, Nvidia (2)

Läs mer:

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid