Nvidia har bekräftat att företaget kommer att hålla ett spelfokuserat RTX-event den 12 januari då nästa års CES-mässa blir digital. Exakt vad som kommer att visas upp är oklart men det finns många rykten om kommande produkter där ute.

Nästa års CES-mässa blir inte helt förvånansvärt en serie online-baserade event istället för en gigantisk folksamling. Nvidia har nu bekräftat att tillverkaren kommer att hålla just ett sådant event den 12 januari.

Eventet går under namnet Geforce RTX: Game On och som namnet antyder blir det förmodligen stort fokus på deras spelinriktade produkter. Exakt vad som kommer att dyka upp under sändningen är dock något som inte har bekräftats ännu.

Ryktesmaskinerna för potentiella kommande produkter går som vanligt på högvarv. Det som kan komma att avtäckas under eventet kan vara någon av de enheter Nvidia har ryktats förbereda under de senaste månaderna. Bland dessa rykten finns till exempel en upplaga av RTX 3060 med en större mängd videominne för att möta AMD i mellansegmentet. Det finns även en chans att ryktade RTX 3080 Ti med 20 gigabyte minne och många specifikationer identiska med RTX 3090 kommer att visas upp.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid