Nvidia har nu bekräftat att årets upplaga av GPU Technology Conference (GTC) kommer att hållas mellan den 12 och 16 april med fokus på de sedvanliga områdena som maskininlärning, datacenter och grafik.

Den som vill hålla koll på nyheterna från årets GTC-mässa bör tömma sin kalander mellan den 12 och 16 april. Nvidia har nu gått ut med datum och innehållsförteckningen för GPU Technology Conference 2021.

Det hela kommer att inledas av Nvidias VD Jensen Huang som håller låda och fortsätter sedan med industriexperter som fokuserar på sina respektive områden. Evenemangets presentationer är gratis att följa via dess hemsida. Däremot krävs det en specifik biljett för den som vill delta i olika workshops och dylikt som kommer att hållas.

Huruvida några spelrelaterade nyheter kommer att tas upp under evenemanget återstår att se. Nvidia söker just nu utvecklare, ingenjörer och andra inblandade i GTC:s samtalsområden för att visa upp deras arbeten. Det Nvidia vill se som är spelrelaterat är bland annat AR, VR, raytracing och utvecklarverktyg. Till vilken utsträckning dessa ämnen kommer att tas upp är dock oklart.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid