Senare under eftermiddagen idag kommer Nvidia hålla sin presentation från årets upplaga av Graphics Technology Conference (GTC) från sin VD:s kök. Den som önskar följa presentationen kan göra det via den officiella livesändningen.

Det har blivit dags att ännu en gång återvända till Jensen Huangs kök. Klockan 17:30 svensk tid kommer Nvidia att hålla sin presentation från årets GTC-event. Precis som 2020 års GTC blir denna upplaga en socialt distanserad variant.

Likt föregående upplagor av eventet är det förmodligen inte så värst många nyheter relaterade till spel och GTX/RTX-produkter som står i rampljuset. GTC brukar vanligtvis hålla stor fokus på produkter för till exempel arbetsstationer och artificiell intelligens.

Nyligen har Nvidia ryktats förbereda en ny Tegra-krets baserade på sin senaste grafikarkitektur vid namn Ampere. Denna krets spekuleras även kunna få en grafikdel baserad på arkitekturen Lovelace och sedan huseras inuti produkter som den ryktade nyversionen av spelkonsolen Nintendo Switch. Detta är dock ingenting som har bekräftats men som tidigare nämnt brukar det vara liknande produkter som visas upp under just GTC.

Exakt vad vi kommer att få se under presentationen är dock fortsatt oklart. Däremot kommer vi inte behöva vänta mycket längre innan vi får se exakt vad Nvidia har på lager. Presentationen kommer som tidigare nämnt att hållas klockan 17:30 svensk tid och kommer vara möjlig att följa på Youtube längre upp i artikeln.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid