Inför perioden fylld med mässor som Computex och E3 där mycket ny hårdvara kan komma att visas upp har Nvidias Geforce-kanal på Youtube nu publicerat en kryptisk video som förhandsvisar någonting ”Super”.

Nästa vecka ser startskottet för Computex 2019 och inte långt efter det kommer E3 2019 att gå av stapeln. I dagsläget vet vi att AMD planerar en lansering av processorarkitekturen Zen 2 och tredje generationens Ryzen-processorer samt grafikarkitekturen Navi senare under året. Även Intel har en hel del järn i elden. Däremot har det inte varit mycket livstecken från Nvidias håll när det kommer till nya konsumentprodukter, förrän nu.

Under gårdagen dök en kort, kryptisk video upp hos Youtube-kanalen för Nvidias spelinriktade falang Geforce. Den korta videon går under den intetsägande titeln ”Something super is coming…”, eller ”Någonting super är på väg”. Videon som är blott 16 sekunder lång visar inte mycket mer än ordet ”Super” som ser ut att vara ett nytt produktnamn för en av tillverkarens produkter.

Det ges dock ingen indikation på vad för produkt det kan komma att röra sig om. Kort efter att videon publicerades började spekulationer flyga till höger och vänster. Några spekulerar att det kan komma att röra sig om ett vattenblock eller en telefon från Nvidia, något som inte riktigt är deras traditionella produktområden. Andra gissar på att det kan komma att vara en ny typ av spelinriktad surfplatta.

Under den senaste tiden har det även cirkulerat rykten om att Nvidia förbereder en uppsättning nyversioner av sina grafikkort ur RTX-serien som kommer att utrustas med högre klockfrekvenser på videominnet.

I skrivande stund finns det ingen officiell information om vad denna ”super”-produkt kan visa sig vara. Däremot är årets upplagor av Computex och E3 inte långt borta och med lite tur kan vi komma att få se mer av vad Nvidia och Geforce har planerat för framtiden.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid