Den välkända aktören Asus har börjat ladda upp inför den kommande Computex-mässan i Taipei, där de förväntas visa upp en rad nya produkter inom både det mobila och stationära segmentet. Bland annat får vi se bilder på ett mITX-spelsystem och någon som ser ut att vara en mystisk ny, tunn, bärbar produkt.

Som en av världens största aktörer inom både datorkomponenter och kompletta datorer kommer Asus föga förvånande ta i från tårna under den antågande Computex-mässan. Företaget har därför börjat lägga upp allehanda teasers om vad vi har att vänta oss i Taipei, där främst två nya produkter frångar vårt intresse.

asus_computex_mitx

Först ut är en speldator i mini ITX-format som fångats på bild. Vi kan utröna vad som ser ut att vara antingen ett fullstort ATX-nätaggregat eller ett SFX-aggregat med individuellt sleevade kablar, ett grafikkort med DirectCU-kylare och en vattenkyld processor. Bland de involverade aktörerna hittar vi bland annat Intel, Fractal Design och EK Waterblocks, men det är fortfarande inte helt klart huruvida det främst blir en utställningsprodukt eller någonting som faktiskt kommer marknadsföras till konsumenter.

Asus är desto mer hemlighetsfulla kring ett videoklipp som lagts upp på Youtube. Här visas ingen faktisk produkt, utan endast referenser till en – Asus visar ett papper tas fram ur en notebook-sleeve, på vilket texten ”the next incredible thing” skrivs. Bokstaven g hoppar sedan bort från ordet ”thing”. Vår gissning är att vi får se en ny bärbar flaggskeppsdator där ett särskilt tunt chassi är i fokus.

Nordichardware kommer vara på plats i Taipei inför Computex, så räkna med mer information om vad Asus visar upp på Computex, oavsett vad det är aktören faktiskt har i kikaren.

Via: Hexus


Relaterade artiklar

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid