Julen kryper närmare och närmare. Nu är det dags för oss att kora vinnare i första veckans julkalendertävling!

Med hundratals glada och flinka julkalendertävlande är det ett digert jobb för redaktionen att hitta årets vinnare. Det är nu dags att kora första veckas vinnare!

Lucka 1 – Toshiba/OCZ VX500 512GB
Vinnare: Oskar

Med prestanda som aldrig felar, Helt utan mekaniska delar, Slipper du surr och oväsen. Passar perfekt till dig som är kräsen. Lagra och installera, Men kom ihåg att utrymmet kontrollera. 512 gigabajt. Detta borde väl ändå inte bli för tajt

Lucka 2 – Kingston HyperX Stinger
Vinnare: Fredik

Kasta de gamla som bara sprakar, dessa gott för öronen smakar. Lägg upp taktiken och verkställ dina planer, med klara order till dina kumpaner För nu kan du höra minsta detalj, så du kan vinna varenda batalj.

Lucka 3 – Deltaco Cherry DW800
Vinnare: Sophie

Utan sladdar som tomten kan snubbla på kan han ordning i tomteverkstaden få Han kan knappa lite överallt nya tekniken tycker tomten är ballt Gissa nu vad tomten ska få, nu då

Lucka 4 – Qnap TS-251A
Vinnare: Christian

1. Qfinder
2. Jag skulle använda detta digitala fort till att säkra mina barns minnen. Som småbarnsförälder x2 i den digitala tidsåldern tickar GB’erna snabbt på med bilder och filmer (vissa i 4K faktiskt). Har vi tur kan vi släpa med oss hela NAS till deras resp bröllop om sådär 25-30 år spela upp väl valda godbitar där och då! 😉

 

Lucka 6 – Buffalo MiniStation 120GB Extern SSD
Vinnare: Linda

I denna du kan lagra en himla massa bytes Men även bära den i fickan på dina tajts Den har underbart nog inte någon kabel Och tro mig, nu berättar jag ingen fabel.

Vi gratulerar vinnarna för flitigt rimmande! Vi hoppas att ni finner stor glädje i era extra julklappar och lyfter på hatten för alla fina bidrag som inte nådda ända fram. Misströsta ej, det finns många vinstchanser kvar innan julkalendern slår igen för i år!

Hoppa in i vår julkalender tävla dagligen för chansen att vinna något kul lagom till jul! Lycka till och god jul!

OBS. Vinnare kommer att kontaktas på mail. Om du är en vinnare som ännu inte fått något mail hör gärna av dig på redaktionen(@)nordichardware.se.

Julkalender2016

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid