Under de kommande månaderna kommer vi på NordicHardware söka efter ett flertal nya skribenter inom olika områden på hårdvarumarknaden. Detta i vårt mål att ytterligare bredda vår täckning av IT-marknaden inför hösten och det kommande året.
Nu är det dags för två nya områden att täckas in och det handlar om Intel-baserade moderkort och ”allt-i-allo-marknaden”.


Det förstnämnda är det inte så mycket att orda om. Vi vill ge så bra täckning som möjligt av moderkortsmarknaden och på Intels front händer det massor för tillfället, PCI Express, DDR2 ja det finns inga gränser.


Vår andra skribent får gärna vara lite fantasirik av sig och ska uppskatta att pilla med lite ovanliga prylar. Här pratar vi om allt från moddningsprodukter till unika tillbehör, produkter som sticker ut eller som höjer ögonbryn med andra ord. Ett område lika svårdefinierat som intressant och roligt.


Vi söker härmed två personer som känner sig manad att ta sig an dessa uppdrag och förse våra läsare med både recensioner och artiklar kring dessa ämne.
Vi ställer inga direkta krav på våra sökande men det ska finns ett par viktiga grunder för de som jobbar på NordicHardware.
Först och främst är det viktigt att man drivs att ett stort intresse för vad man gör då detta är den röda tråden bland oss som jobbar med NH idag.
För att bli skribent behövs god kunskap om det område man inriktar sig på och inom det svenska språket. Men alltså framförallt ett genuint intresse för det man sysslar med.


Låter detta som någonting för dig ska du skicka en kort beskrivning om dig själv och varför du är intresserad av att hjälpa till på NordicHardware. Beskrivningen skickas till följande adress, och glöm nu inte nämna vilket ämne du helst vill arbeta med.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid