Under de kommande månaderna kommer vi på NordicHardware söka efter ett flertal nya skribenter inom olika områden på hårdvarumarknaden. Detta i vårt mål att ytterligare bredda vår täckning av IT-marknaden inför hösten och det kommande året.
Ett av de områden som är och har varit mycket populärt de senaste åren är minnesmarknaden som utvecklats märkbart.Vi söker härmed en person som känner sig manad att dyka in i denna marknad och förse våra läsare med både recensioner och artiklar kring detta ämne.
Vi ställer inga direkta krav på våra sökande men det ska finns ett par viktiga grunder för de som jobbar på NordicHardware.
Först och främst är det viktigt att man drivs att ett stort intresse för vad man gör då detta är vad som för NH framåt.
För att bli skribent behövs god kunskap om det område man inriktar sig på och inom det svenska språket. Men alltså framförallt ett genuint intresse för det man arbetar med.
Det skadar inte heller att man har viss fallenhet för att leka med de senaste minnena på marknaden då detta blir en stor del av jobbet man har framför sig.


Låter detta som någonting för dig ska du skicka en kort beskrivning om dig själv och varför du är intresserad av att bli minnesskribent på NordicHardware. Beskrivningen skickas till följande adress.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid