NordicHardware bjuder in Sveriges alla datoranvändare till historiens första SM i datorprestanda. Under perioden 3 november till 31 december, kommer vi att kora Sveriges bäst presterande datorer i två olika kategorier:
3DMark2001 SE, build 330 samt Procentuell Överklockning. Förutom äran tävlar deltagarna om totalt ca 25 000 kronor i priser och presentkort!

Tävlingarna sponsras av marknadsledande MadOnion, Finland, som verifierar testresultaten, Danska Chip-con, som bistår med marknadens senaste och mest kraftfulla kompressorbaserade datorkylningar, Prometeia Black, i båda tävlingskategorierna.
Vidare har vi Svenska Overclockers.se, som bistår tävlingarna med två presentkort till tävlingskategorierna på ett värde av 3 000 kronor styck. Protran.nu, också Sverige, ger tredjepristagarna möjligheten att köpa datorprodukter till ett värde av 1 500 kronor styck ur butikens sortiment.
För att ge alla datoranvändare möjligheten att delta i tävlingarna, går pressmeddelanden ut, till dagstidningar, datortidningar, hårdvarusidor på internet och via nyhetsbrev. Tävlingarna kommer att finnas i rikstäckande press. Tävlingarna är helt ideella och det kostar ingenting att delta. För mer regler och information, klicka på bilden på vänster sida på förstasidan på NordicHardware, med inskriptionen ”Sveriges Snabbaste PC år 2002”

Med detta hoppas vi samla communityn av datoranvändare, gamers, hårdvaruintresserade, LAN-fantaster och alla andra datoranvändare. Gå in och anmäl dig du också, för nu är det dags att kora Sveriges vassaste och mest kunniga prestandamästare!

Ta mig till tävlingarna!

Diskutera tävlingarna i forumet!


Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid