Biljetterna för DreamHack Winter 2004 släpptes under natten till idag och på 40 min sålde man över 4500 biljetter vilket är nytt rekord. Som vanligt, får vi säga vid det här laget, kommer NH att vara representerade på DreamHack och för er som varit uppmärksamma i forumet har vi gett vissa indikationer på vart vi kommer att hålla hus under vinterns event.
I gårkväll fick vi klart besked om att vi kommer få samma placering för vår monter som under DreamHack Summer 2004.
Vi har försökt få detta fastställt så snabbt som möjligt för att kunna föra denna information vidare till våra läsare då ni nu kan boka era platser så nära vår monter som möjligt. Vilket jag vet att ni alla vill…Detta medför självklart flera fördelar då vi är samlade mot eventuella faror, ni har nära till eventuella tävlingar, vi kan banna er från forumet IRL, ja listan är lång men vi hoppas i alla fall få se många bekanta ansikten på de närliggande bordsraderna.


Här har vi en karta som ungefärligt visar vår monters placering i hallen som ni kan använda för att hitta optimala platser.
Om någon känner sig manad att skapa ett ”placeringsscript” så vi kan hålla kolla på alla medlemmar hade detta varit ypperligt. 
Vi fortsätter diskussionerna kring placeringar på DH i forumet.


För er som ännu inte inhandlat era biljetter tycker jag ni ska klicka er vidare till DreamHacks hemsida fortare än kvickt då biljetterna försvinner i rasande takt!

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid