Vi är i sedvanlig ordning på plats under DreamHack Winter i Jönköping och har under dagarna som gått kryssat runt mellan diverse välkända datortillverkare, entusiastiska gamers och datormoddare. Under dagarna som gått har vi även tävlat ut SSD-enheter från Intel för 45 000 kronor och under lördagskvällen är det dags för superfinal i vår Mr/Ms X-tävling.

Dreamhack är som världens största datorfestival ett myller av uppseendeväckande datorbyggen, fantasirika cosplayare och skickliga gamers. Mässgolvet är fullt av underhållning och gemenskap och redaktionen gör sitt yttersta för att bidra. Under lördagskvällen är det både kramkalas på mässgolvet och superfinal i vår Mr/Ms X-tävling tillsammans med Dreamhack.

Håll utkik på NordicHardware.se för er reportage från Dreamhack Winter 2015 och kom gärna med tips och idéer på vad vi ska kika närmare på under festivalens gång. För er på plats under Dreamhack uppmanas det till kramar och att hålla ögonen öppna inför kvalet till Mr/Ms X som publiceras exakt kl 15.00.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid