Efter lång övervägan från redaktionens sida så är vinnaren av en ASUS X53T utrustad med AMD A6-3400M och Radeon HD 6650 som kan utnyttja tekniken Dual-Graphics korad.

Tävlingen om en bärbar dator hölls för en tid sedan, och valet av en vinnare blir aldrig lättare. Motiveringarna var många men vi hittade en användare som stack ut, och även höll sig inom den gränsen på 50 ord vi satt upp. Även kyrkråttor förtjänar en fungerande dator i sitt liv!

”sjunger på sista versen” – uttrycket passar min stationära perfekt. Jag vågar inte stänga av den längre, den varnar för trasig fläkt och meddelar fel på minnet konstant. Sjukskriven och kyrkråttefattig har jag ALDRIG råd med dator. Födelsedag den 24e April också!

Vi gratulerar en veteran på NordicHardware, ”Tintin” för priset – en ASUS X53T! Håll ögonen öppna då vi har fler tävlingar på gång framöver. Vi vill ännu en gång pointera hur viktigt det är att följa våra reglar, om ni inte vill bli diskvalificerade även i nästa omgång. Tintin kommer ha en vecka på sig att svara på vårt PM, därefter kommer nästa deltagare vi plockat ut stå på tur för att få datorn.

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MarquzzTintinChasmHenrik Berntsson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tintin
Gäst
Tintin

Jippie, vad underbart 🙂
En bättre start på dagen får man leta efter.

Henrik Berntsson
Admin

Grattis 🙂

Christian Johnsson
Medlem
Christian Johnsson

Grattis Tintin !
Bra formulerat 🙂 känner igen.. :-*

Tintin
Gäst
Tintin

Tack Zennan och tack Chasm.
Ja livet är inte alltid lätt men efter detta känner man plötsligt ett hopp tändas 🙂

Marquzz
Medlem
Marquzz

Grattis 😛