Samsung var trevliga nog att bjuda NordicHardwares läsare på en trevlig sommarpresent genom att under juni månad tävla ut sin stilrena bildskärm SyncMasaater SB750 bland våra medlemmar på Facebook. Nu har tävlingen avslutats och efter en hård jurygenomgång har vi utsett en vinnare.

Samsung SyncMaster SB750 är en 27-tums skärm med en upplösning på 1 920 x 1 080 pixlar. Skärmens runda linjer och stilrena design matchas av funktioner som en MHL-anslutning där användare kan koppla in sin mobiltelefon och strömma ljud- och bild direkt till skärmen – samtidigt som telefonen laddas.

Vi frågade er vilken telefon som var kompatibel med Samsungs MHL-skärm och av de tre alternativen, Nokia 3210, Iphone 4S och Galaxy S III är det bara den sistnämnda som kommer med stöd för MHL-gränssnittet. Vilket merparten av våra tävlande lyckades klura ut.

Till slut föll avgörandet på de motiveringar och de tävlandes personliga planer för Samsung SyncMaster SB750. Med mängder av bra, roliga och framförallt fantasirika idéer har det varit ett mycket svårt val men juryn har enats om att kora följande vinnare;

Claes Molin som har följande planer för sin skärm:

”SB750 skulle bli den självklara centrala enheten i vårt hem! Familjen kan dela med sig av dagens händelser. Planeringen hos oss sköts via mobiltelefonen. Sonen kan visa upp skolproblemet som vi behöver lösa. Frun visar schemat för hemmets sysslor. Lillkillen visar foton av de nya trick han lärt sig och jag förklarar rutten vi ska åka på helgens utflykt! Kort och gott en mötesplats där alla kan dela med sig av dagens intryck och morgondagens planer.”

img_sb750_02

Ett stort grattis till Claes och samtidigt bjuder vi på ett par bubblare som förvisso inte tog hem några priser men stod ut från mängden.

Jörgen Åström – ”Designen på denna skärm är ju något utöver det vanliga. Så trots otroligt fina specar så är nog utseendet som gör att denna sticker ut. Hos oss skulle den inte ställas undanskymd utan troligen placeras i köket för att kunna streama trevlig musik eller film från min Samsung Galaxy S3 under tiden man lagar mat. En drömprodukt.”

Ludwig Mildh – ”Skulle använda den till att sitta på terrassen i solnedgången en varm sommarkväll, avnjuta en lagom kyld Guinness och samtidigt beskåda vackra damer långsamt ta av sig kläder.

Tvivlar på att det finns något bättre sätt att tillbringa en sommarkväll på och för att kunna fullfölja detta skulle jag behöva en skärm att koppla min Samsung GSIII till, då den är proppfull med ungmör som febrilt väntar på att visas i 1080p.”

Mikael Börjesson – ”Hur jag än tänker så är det enda jag kommer på att göra med skärmen att glo på den! Med ett stort leende såklart! Bäst är helt klart designen.”

Vi tackar alla för era bidrag och ber er hålla ögonen öppna för nästa tävling här på sajten!

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Berntsson
Admin
11 Årtal sedan

Grattis 🙂