Tävlingarna på NordicHardware avlöser varandra och i väntan på nästa tävling är det dags att utse tre vinnare i FSP:s nätaggregatstävling. Tre färska nätdelar i FSP:s Hyper-serie hittar nya hem inför vintermånaderna.

Ett stort grattis till våra lyckliga vinnare Johan Glans, Iris Ash och Andreas Olsson som kan se fram emot att hämta ut en ny nätdel på posten!

1:a pris – FSP Hyper 700W

Vinnare: Johan Glans med följande motivering – ”Jag håller på att bygga ihop min första egna PC, jag har sparat länge och planerat i nära ett halvår. Nu är bara problemet att som studerande överskred bygget min budget och jag har inte råd med ett tillräckligt kraftigt nätagg. Hade varit en dröm som fick i uppfyllelse om jag vann.”

2:a pris – FSP Hyper 600W

Vinnare: Iris Ash med följande motivering – ”Jag börjar bli trött på min pojkväns tjat, det enda han önskar sig är ett nätaggregat. Men min CSN-skuld är i Grande de Luxe-format, snälla, hjälp min kära nördiga livskamrat!”

3:e pris – FSP Hyper 500W

Vinnare: Andreas Olsson med följande motivering – ”För att mitt nuvarande nätagg är allt annat än färskt! Det har nog passerat BF-datumet för länge sedan!”

2014 blir ett år i tester och tävlingarnas tecken på NordicHardware så för er som missade vinsten denna gången kommer det många nya chanser, redan inom kort blir det chassispecial här på sajten med ett purfärskt datorchassi i potten! Håll utkik! 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid