NordicHardwares grundliga testlabbsuppdatering fortlöper och med en ökad mängd produktområden krävs det ett flertal tunga testsystem att kunna förlita sig på. Efter att vi välkomnat moderkort och processorer är det nu dags för strömförsörjning och lagringsprodukter där Corsair bistår med en rejäl laddning produkter.

För att effektivt test produkter krävs det flera testsystem och när NordicHardware rustar testlabbet för 2011 lägger vi ribban högt och satsar på komponenter som ska hålla måttet under längre perioder. Förutom plattformar för grafikkortstester och andra prestandakomponenter är det viktigt att stå redo för nya plattformar som lanseras under den närmsta tiden.

Nästa steg för i vår uppgraderingsfas var att ladda med strömförsörjning, lagring och minne för en god tid framöver.

– Tanken med 2011 års testsystem är att förbereda sig inför framtiden och göra sig redo för de nylanseringar som vi väntar oss. Med rejält kraftfulla nätaggregat på 1 200 watt lär testsystemen inte få soppatorsk i första taget, samtidigt som rappa SSD-enheter kan spara in tid i det långa loppet när testsystemen går på högvarv. Med 16GB minnespaket säkrar vi för framtida ökningar i minnesdensitet samtidigt som vi get stöd för fyrakanaliga minneskontrollers [Intel LGA2011], säger Anton Karmehed, chefredaktör på NordicHardware 

I jakt på passande komponenter för testlabbets uppgradering hittade vi utmärkta alternativ hos den välkända minnestillverkaren Corsair. Tillverkarens kraftfullaste AX1200 nätaggregat står för strömförsörjningen medan deras prisade Force F120 SSD-enheter får agera lagringsenhet. Produktpaketet rundas av med 16GB DDR3-minnespaket från företagets färska Vengeance-serie.

corsairtestlabb

Vi får även passa på att gratulera våra medlemmar Marcus ”Calathea” Heinmo samt Mattias Halvarsson som både luskade ut vilka komponenter som hade hittat in i testlabbet. För sina gnuggade geniknölar belönas man med varsin tub Arctic Cooling MX-3 kylpasta.

En drös med bilder av de nyinkomna testlabbsprodukterna finns i sedvanlig ordning på Facebook där man kan fortsätta att följa arbetat bakom kulisserna på NordicHardware.

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
WingmanAnton KarmehedBirksME4MEctrl Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
ctrl
Gäst
ctrl

Hmm… verkar som posten levererat mina delar till fel adress. Anton kan inte du rätt till det misstaget? 😉

Henry de Kruijf
Medlem

Vad ska ni med 4 agg till? 😛

Anton Karmehed
Admin

Jag har postat lite mer information om de testsystem vi planerat på Facebook, men det är ju en uppsättning av fyra av en anledning =)

Birks
Medlem
Birks

Jag ser en länk till er fb sida här i nyheten men vart är den på huvudsidan?

Anton Karmehed
Admin

Det finns igen idag Birks, men det kommer med vår nya design som är på jäsning för tillfället. 😉

Fantoon
Medlem
Fantoon

Fint, gillart!