Höstens första NHW-tävling har gick av stapeln tidigare i oktober och nu är det dags att dela ut priser till tre lyckliga vinnare. Minnestillverkaren Team Group laddade med både kraftfulla minnespaket och en mobil hårddisk och det var många hungriga medlemmar som var sugna på höstuppgraderingar.

Tävlingsfrågorna och de korrekta svaren löd som följande;

  1. Fråga 1: Team Groups minnesmoduler slog i maj 2013 nytt världsrekord i DDR3-frekvens, vilken milstolpe nådda man över? – Rätt svar: 4 000 megahertz
  2. Fråga 2: Vilka plattformar stödjer Skyvault personal cloud? – Rätt svar: iOS/Android/PC

 

Bland de deltagare som svarade rätt på frågorna valde juryn ut följande vinnare.

1:a pris – Team Xtreem Vulcan 4x4GB 2400 MHz

teamgroup_quadVinnare: S0urcerr0R
Motivering: Att motivera är svårt då jag aldrig varit en speciellt aktiv forumbesökare trots att jag läst nyheter på denna fantastiska sajt i över ett decenium – Men jag motiverar väl så här: Vid julen ska jag köpa en ny Haswell dator. Om jag vinner RAM-minnen så köper jag ett Intel Core i7-4770R system (alternativt K-modell beroende på formfaktor för RAM på R-modellen). Med dessa minnen ska jag sedan med olika metoder undersöka hur mycket mer prestanda man kan få ur iGPU’n (i olika RAM-klockfrekvenser) – eftersom intern grafik påverkas av minneshastighet men även CPU’ns TDP. Detta kommer jag försöka göra ganska utförligt för att sedan publicera dom (förhoppningsvis) goda resultaten tillsammans med fullständiga techspeccar för systemet i forumet. Självklart ska både CPU och iGPU tester utföras både ”separat” och ”samtidigt” för att se hur flaskande av minnesfrekvens påverkar prestandan i ett sådant system. Att pressa integrerad grafik till max är nått jag ska försöka göra i vilket fall som helst (och självklart presentera resultaten i forumet) oavsett vilka monsterminnen jag innehar vid årsskiftet.

 

2:a pris – Team Xtreem Vulcan 2x4GB 2400 MHzteamgroup_quad

Vinnare: Nova74
Motivering: Vore ju roligt att vinna något här i livet istället för att bara ha otur.

 

 

 

3:e pris – Team Group Skyvault F1 32GB

Sky-Vault-F1Vinnare: whak
Motivering: Eftersom jag är arbetslös och där med har en knaper budget så skulle detta betyda mycket för mig. Jag är enormt sugen på 3:e priset eftersom det verkar som en spännande produkt och samtidigt en produkt man skulle ha stor nytta av.

 

 

 

 

Stort grattis till våra tre vinnare och tack för alla som deltog i tävlingen. Höll ögonen öppna här på sajten för fler tävlingar framöver!

Följa gärna NordicHardware på sociala medier för ytterligare tävlingar och andra uppdateringar från redaktionen.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
whakS0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Whhiii!! Tack så mycket! 🙂

whak
Medlem
whak

Thanks a lot redaktionen 😀