Small preview image

Nu börjar det dra ihop sig på allvar för första DreamHack-eventet för året, nämligen DreamHack Summer 2006. NordicHardware är som vanligt på plats på världens största LAN och utöver vår sedvanliga hårdvarusupport är det mycket andra event vi bjuder på under DHS06. Vi kommer bjuda på inte mindre än två världspremiärer i form av uppvisning och överklockning av hårdvara. NordicHardware kommer vara de första som överklockar Intels Conroe-processorer Live en hel månad innan processorn väntas lanseras på marknaden. Våra överklockningsgurus Robert ”Crotale” Kihlberg och Marcus ”Kinc” Hultin kommer stå bakom spakarna och det kommer inte läggas några fingrar emellan i jakten på höga klockfrekvenser och prestandarekord.



NH kommer ha med sig minst två, kanske tre Conroe-baserade processorer till DreamHack och tillsammans med stora mängder exotisk kylning ser det ut att kunna bli en riktig överklockarfest. För er som är intresserade av Intels kommande processorarkitektur och inte minst dess överklockningspotential är alltså DHS06 rätt plats att vistas på i helgen.


Utöver överklockning av Conroe kommer vi även visa upp NVIDIAs GeForce 7950GX2 grafikkort och med hjälp av modifierade drivrutiner kommer vi även visa upp ett Quad SLI-system med två 7950GX2-kort. Ett system som ännu inte lanserats officiellt på marknaden. Detta Quad SLI-system kommer överklockas på AMDs värstingplattform Athlon 64 FX-62 och lär bjuda på rejäl grafisk prestanda.


Med högar av hårdvara, exotisk kylning och Robert och Marcus bakom spakarna kommer DHS06 verkligen att bli något utöver det vanliga. I vanlig ordning anordnar vi även flera roliga tävlingar där vi har priser på ett sammanlagt värde av över 14 000 SEK. Bland annat kommer det klassiska Bunguru WA finnas med även i år och samtidigt kan vi visa en trailer på vårt kommande NH-spel.


Så se till att ta er till DreamHack Summer 2006 och i synnerhet NordicHardwares monter. Mer information om eventet och vad NH planerar kan ni läsa på vår DH-sajt.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments