Small preview image

NordicHardware och DreamHack är som de flesta vet något som ofta går hand i hand. Vi har länge haft samarbete med världens största LAN och kommer så fortsätta att ha under flera event framöver. Vi kommer självklart vara på plats under DreamHack Winter 2005 som drar igång redan den 24 november, senare i veckan, och för dem som undrat om vi tagit det lite lugnare detta event kan vi lova att så inte är fallet. Vi kommer i sedvanlig ordning ta hand om datorsupporten på DreamHack samtidigt som vi arrangerar tävlingar och andra trevliga evenemang. Under DreamHack Winter 2005 har vi en massa trevlig hårdvara som kommer inte bara visas upp men även få användas av besökare på plats.



Ett av de projekt vi satt upp för DHW2005 är nämligen att vi byggt en av de extremaste speldatorerna i världen baserat på den värsta hårdvaran på marknaden som vi spetsat ytterligare genom överklockning. Vad sägs om en Athlon 64 FX-57 en bit över 3.0GHz och dubbla GeForce 7800 GTX 512MB grafikkort i SLI? Allt detta samlat i en och samma maskin kopplat till en 27″ LCD-monitor borde smälta de flesta entusiasthjärtan. Det bästa är att vi kommer göra detta system tillgänglig för besökarna på DreamHack när vi inte anordnar tävlingar eller liknande, med andra ord kan alla få känna hur en dator för närmare 45 000 kronor uppför sig.


Utöver denna extrema speldator kommer vår käre överklockningsguru Robert ”Crotale” Kihlberg försöka nå över 6GHz i klockfrekvens på en stackars Pentium 4 660-processor.


Vi kommer ha flera roliga tävlingar med massor av priser till ett värde av runt 20 000 svenska kronor, så för dem som ska besöka världens största LAN i veckan rekommenderar vi er starkt att kika igenom NordicHardwares DreamHack sajt.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid