Small preview image

Nokia
har inte bara lanserat en mobiltelefon idag, faktiskt hela
tre stycken nya modeller har dykt upp och en av de mer intressanta är Nokia N91. Den
ingår som synes i Nokias nya ”N”-serie som har fokus riktat på multimedia och
det är inte så svårt i dess specifikationer. N91 är nämligen den första
mobiltelefonen att lanseras med en inbyggd hårddisk. Hårddisken är på 4GB och
kan rymma upp till 3000 låtar. Du ska enkelt kunna överföra låter från din dator
till telefonen och samtidigt använder man en vanlig 3,5 mm plugg för hörlurar
vilket gör telefonen kompatibel med ”vanliga” hörlurar.


Här kommer ett utdrag ur Nokias pressrelease som berättar om Nokia N91 och dess multimediaegenskaper. Nokia N91 väntas för övrigt dyka upp på marknaden i slutet av året.


Lyssna på musik
Nokia N91 gör de möjligt att lyssna på upp till 12,5 timmars musik i stereohörlurarna som följer med. Att njuta av musiksamlingen har aldrig varit enklare eftersom Nokia N91 stödjer ett flertal olika digitala musikformat som till exempel MP3, M4A, AAC och WMA.


Nokia N91 är kompatibel med en rad olika tillbehör från ledande företag såsom Bose, Harman Kardon, JBL och Sennheiser. Förutom att kunna använda de vanliga favorithörlurarna till Nokia 91 så kan användare maximera musikupplevelsen genom att välja från ett flertal av Nokia testade och rekommenderade tillbehör*.


Ladda hem musik
WCDMA, WLAN och Bluetooth gör det enkelt att hitta och njuta av musik oavsett var användaren befinner sig. Med Nokia N91 kan användaren enkelt hitta och köpa musik genom att ladda ner till terminalen från operatörens musikaffär.


Hantera musik
Att överföra musik från en PC till Nokia N91 är enkelt och smidigt via USB 2.0. Användaren kan också skapa och hantera sina spellistor direkt i Nokia N91.


Dela med sig av musik
Nokia N91 innehåller en revolutionerande funktion som gör det möjligt att dela med sig av sina spellistor till vänner via MMS, e-post eller Bluetooth.


Dessutom erbjuder Nokia N91 de senaste multimedia- och smartphonetjänsterna som till exempel en 2 megapixel kamera, stöd för e-post, en full webbläsare och video sharing.



Källa: Nokia

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid