Noblechairs har uppdaterat tre av sina produktserier med introduktionen av ”Black Edition”-modeller av stolarna Epic, Icon och Hero som samtliga utrustats med ett material som aldrig tidigare använts på gamingstolar.

Noblechairs har introducerat tre nya stolmodeller utrustade med ett material som aldrig tidigare ska ha använts inom ”gamingstolar”. De nya modellerna ingår i företagets Epic, Icon och Hero-serier och går under namnen ”Black Editions”.

Det är dock inte bara det svarta färgschemat som ska vara nytt hos dessa modeller enligt Noblechairs. Stolarna har klätts i en blandning av vinyl och polyuretan som enligt tillverkaren ska erbjuda en känsla liknande nappaläder och en exceptionell andningsförmåga.

Noblechairs nämner i sitt pressmeddelande hur materialet kommer med mikrofina porer som sägs resultera i ökad genomtränglighet för luft- och vattenånga. Företaget hävdar att ett resultat av detta bli att användaren svettas mindre även under långa spelsessioner.

Materialet ska enligt tillverkaren vara tillräckligt slitstarkt för att hålla för flera års användning. Det ska även vara resistent mot missfärgning av direkt solljus, miljövänligt och 100 procent veganskt.

Andra specifikationer för Black Edition-modellerna inkluderar minimalistiska sömmar, inkluderad huvud- och ländryggskudde, nya 4D-armstöd och 60 millimeters hjul. Sett till riktpriserna för de tre modellerna rör det sig om 4 790 kronor för Epic och Icon Black Edition. Flaggskeppsmodellen Hero Black Edition får ett lite högre riktpris på 4 990 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid