Actionspelet Nioh är inte längre exklusivt för Playstation 4, nu har det bekräftats att spelet kommer att lanseras på PC via Steam i november.

Nioh imponerade många när det lanserades till Sonys spelkonsol Playstation 4 tidigare i år. Nu har utvecklarna Team NINJA som skapat spelet bekräftat att den konsolexklusiva titeln inte kommer att vara konsolexklusivt mycket längre.

Den 7 november kommer Nioh att dyka upp till PC via speltjänsten Steam. Förutom standardversionen så kommer spelet även att släppas i en ”Complete Edition” som inkluderar allt nedladdningsbart innehåll för spelet som hittills har släppts på Playstation 4-versionen.

Nioh systemkrav

Nioh på PC kommer att innehålla två olika ”visuella lägen”, ett kallat Action Mode som siktar på att hålla stadiga 60 bildrutor per sekund samt ett läge kallat Movie Mode som ska vara mer filmliknande och använda sig utav 4K-texturer.

Dessa 4K-texturer resulterar även i att spelet kräver en hel del hårddiskutrymme, 100 gigabyte (GB) för att vara exakt. De officiella systemkraven lyder som följande:

Minimum:
OS: Windows 10, 8 eller 7 64-bit.
CPU: Intel Core i5-3550 eller bättre.
Minne: 6 GB RAM
Grafikkort: Nvidia Geforce GTX 780 3 GB, AMD Radeon R9 280 eller bättre.
Lagring: 100 GB.

Rekommenderat:
OS: Windows 10, 8 eller 7 64-bit.
Processor: Intel Core i7-4770K eller bättre.
Minne: 8 GB RAM.
Grafikkort: Nvidia Geforce GTX 1060 6GB, AMD Radeon R9 380X 4GB eller bättre.
Lagring: 100 GB.

Den 7 november är det alltså dags för Nioh att ta sin plats på PC. Team NINJA har ännu inte avslöjat vad för riktpris som spelet kommer att få.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid