Nintendo lanserar i November sin klassiska konsol NES i miniformat. Med 30 inkluderade spel lagrade på konsolen kommer även ”äkta” CRT-känsla.

Nu har Nintendo även visat upp vad för bildfilter som konsolen är utrustad med för optimal retrokänsla eller krispigare skärpa.

Vi har Pixel Perfect filtret som snyggar till spelen för att se så bra ut som möjligt på moderna TV-apparater. Det finns även ett filter som är ett sorts ”mellanläge” som delvis snyggar till pixlarna men också behåller 4:3 aspekten i bildformatet.

Det mest spännande läget är nog CRT-läget. Ett bildfilter som ger dig känslan av att spela på en gammal CRT-skärm, komplett med suddiga detaljer och synliga scan lines för optimal retrokänsla!

Nintendo nylanserar retrokonsolen NES i miniformat

Förutom 30 klassiska spel inbyggda i konsolen och bildfilter som låter dig spela spelen så som du föredrar dom så kommer NES Classic även med en sparfunktion så att du slipper ha din konsol påslagen i veckor i sträck i rädsla om att allt ditt hårda arbete går förlorat.
Varje spel kommer även att ha en speciell QR-kod som man kan skanna för att få upp en kopia av spelens instruktionsmanualer.

Den 11:e November lanseras NES Classic Mini och förväntas få ett pris på mellan 700 och 800 kronor. Handkontrollerna kommer också att finnas tillgängliga att köpas separat för cirka 150 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid