Vi har nu börjat dra igång våra tävlingar på DreamHack Summer 2004. Vi har priser till ett sammanlagt värde av över 50000 kr och här kan du hitta mer info om våra tävlingar som kommer startas i jämna intervaller under LANet.

NordicHardware kommer att köra igång ett flertal tävlingar under DreamHack summer 2004, allt för att göra oss av med datorprodukter för ett värde över 50000 kr.
Alla tävlingar kommer finnas representerade i denna avdelning och de kommer läggas till allt eftersom de dras igång på DreamHack.

Mer information om tävlingarna kommer alltså att finnas i denna avdelning men även i NordicHardwares monter på DreamHack, där även de flesta tävlingarna går av stapeln.
För att lättare hitta till oss har ni här nedan en karta över DreamHack där man även kan se vår monter.

 

Tävling 1 – Bunguru WA
Sammanlagt kommer vi hålla ett antal tävlingar och den första är en tävling som flera av er flitiga DreamHack besökare kommer känna igen, nämligen Bunguru WA. Detta plattformspel gjorde entré som tävlingsmoment redan under DreamHack Winter 2003 och har varit ett efterlängtat tävlingsmoment även detta event.
Som vanligt följer vi våra läsares krav slaviskt och alla med en läggning för Bunguru WA har nu chansen att vinna ett trevligt grafikkort från MSI.

Tävlingen går av stapeln 06/17 21.00 och avslutas samma kväll kl 24.00. För att tävla gäller det att ta sig till NordicHardwares monter och live visa upp sina färdigheter på vårt lätt överkvalificerade spelsystem från Network.
Vinnaren får med sig ett MSI GeForce 5700 Ultra (värde ca. 2000 kr.).

Mer information om Bunguru WA kan ni hitta här!

Bunguru WA – AVSLUTAD!
Bunguru WA tävlingen är nu avgjord och vi kan stolt presentera Stoffe Jacobson som vinnare av tävlingen med 37500 poäng! Här kan ni se stoffe med hans nya grafikkort.
Sist men inte minst ett stort Grattis från Redaktionen!

Ni kan diskutera Bunguru Wu tävlingen i forumet.

 

Uppdatering, Fredag 18:25:
Nu har vår stora datortävling dragit igång. Med priser för cirka 45 000 kronor tyckte vi att den var värd en egen sida.
Ta en titt på:

https://www.nordichardware.se/dh

Uppdatering, Lördag 10:30:
Vår wallpapertävling är nu startad. Denna tävling är öppen för alla oavsett om man sitter på DreamHack eller inte. Det som krävs av er är helt enkelt att ni gör en bakgrundsbild med NordicHardware-motiv och skickar den till oss. I vinstpotten finns två moderkort från EPoX samt ett barebone från samma tillverkare.

Vår logga hitta ni här.

Tävlingen avslutas i natt klockan 24.00 så börja jobba genast. Alla bidrag skickas till antonn@nordichardware.com

I mailet bifogar ni bakgrundsbilden i 1024×768 i JPEG, kvalitet 6 eller 60 % motsv. Skriv även ner ert namn och ange om ni sitter på DreamHack eller ej. Sitter ni på DreamHack ska ni ange ert rad och platsnummer.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid