Small preview image

DreamHack Winter 2007 slår upp portarna i morgon den 29 november och trots att man slog världsrekord med över 10 000 besökare förra vintern verkar man nu sikta ännu högre. NordicHardware är en mångårig partner till DreamHack och självfallet kommer vi finnas på plats även under DHW07. Flera av oss kommer att bege sig till Elmia och DreamHack redan idag för att göra i ordning våra montrar och förbereda sig för besökarstormen under torsdagen. Under DreamHack Winter 2007 kommer vi i vanlig ordning bjuda på tävlingar, datorsupport och överklockningsuppvisningar. Våra överklockningsgurus Marcus ”Kinc” Hultin och Robert ”Crotale” Kihlberg kommer att finnas på plats och visa upp extrem överklockning i ASUS monter, men vi kommer även ge prov på överklockning i vår egen monter så se till att besöka oss under eventets gång.Vi har nu lagt upp vår DHW07 sajt på NordicHardware där man kan läsa mer om vad NH har för planer på DH denna gång. Informationen på sajten kan komma att uppdateras under eventets gång men redan nu kan ni se över och börja planera för er vistelse på DreamHack.


Utöver Intels extrema processor har man tagit med sig en hög med nya grafikkort från ASUS som alla faktiskt baseras på AMD/ATIs kretsar. De hederliga Radeon HD 2900 XT korten, vilka Kinc snart har ett dussin på sitt samvete, men även de purfärska Radeon HD 3870 korten som nyligen lanserats.


För den som alltså vill få en försmak av våra planer för DreamHack Winter 2007 kan ni besöka vår DH-sajt, men vi rekommenderar er att ta er till Jönköping i helgen för att se allting Live.


Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid