Det länge efterlängtade designbytet har nu påbörjats. Forum och/eller andra avdelningar kan därför få problem när vi gör själva bytet. Vi ber om överseende med detta.


Designbytet kommer att bjuda på många nyheter på siten och vi kommer senare att presentera dem var för sig. Vi arbetar för att få allting klart så snart som möjligt, men då vi gjort många och stora förändringar så kan det ta en liten tid. Bland annat kommer samtliga av våra recensioner, artiklar, guider och intervjuer nu ligga i en databas istället för i html-filer


Kortfattat kommer vi hittills att bjuda på


– En ny cpu-databas, kallad Performance Center, med många nya funktioner. Förutom nya funktioner så finns det helt nya databaser såsom 3DMark03, 3DMark2001 SE, Super Pi och Pi Fast.


– Ny design på samtliga artiklar, guider, recensioner och intervjuer. I dessa finns nya funktioner såsom utskriftsvänligt format, tipsa vänner, och en mer överskådlig navigering. Flera andra förändringar kommer att komma och när dessa är klara så återkommer vi om det.

Till sist så vill vi säga att detta förmodligen är den största förändringen vi gjort på NH sedan starten och att vi haft svårt att gå igenom allt material och alla funktioner för att leta efter brister och fel. Om ni stöter på konstigheter eller fel, så får ni hemskt gärna berätta om det i tråden nedan.

Med vänlig hälsning Redaktionen

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid