Small preview image

Utnämningen av Månadens Mecenat för April månad har dragit ut på tiden av lite olika anledningar. Framför allt har vi väntat in i det sista på att det pris vi hade hoppats ge ut skulle komma, men på grund av saker vi inte kan rå på har vi inte fått priset än. Vinnaren kan vi fortfarande utse, men han får vänta lite på sitt pris. Det är ingen mindre än köksgolvet som blivit utsedd. Han går under nicket kacktjarn i forumet om ni inte känner igen han.



Han är den person som dragit in tredje mest poäng till laget, runt 1 050 000 poäng, och gjort det på ett föredömligt sätt med en stadig produktion runt 5500 PPD under de gångna månaderna. Det är en stor insats han gjort för både laget och Folding@Home och givetvis ska detta belönas, men han får vänta lite innan priset kommer att avslöjas.


Under månaden som gått har laget som helhet klättrat stadigt upp mot topp 200 och någon gång imorgon kväll borde det bli verklighet. Vi gissade tidigare att runt 17,5 miljoner poäng skulle vara nog, men det visade sig att det skulle krävas runt en miljon mer. Styrkan i laget har hela tiden varit en stadig produktion som legat runt 100 000 PPD, plus minus några tusen.


Laget sprängde 18 miljoner alldeles nyligen och det är så klart mycket tack vare alla nya som strömmar till och vi hoppas så klart att fler kommer att anslutna. Vi jobbar vidare mot toppen av tabellen och hoppas att fler ser det nobla i Stanford Universitys jakt på bot mot den mängd av sjukdomar som beror på felveckade proteiner.


Fold on!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments