Small preview image

Under helgen som gick passerade NH Folding@Home ännu en milstolpe när det slog sig in bland de 200 bästa. Med över 19,3 miloner poäng finns laget på plats 195, och på väg uppåt. Det tog nästan exakt sju månader att nå dit och med den nuvarande produktionshastigheten finns det ingen anledning att titta i backspegeln, det är bara framåt för att se vilket som är nästa lag att bli passerat.



För att nå in bland de 100 bästa behövs det ytterligare 34 miljoner poäng, vilket är ganska mycket, men långt ifrån omöjligt. Vi borde istället fokusera på att slå oss i bland de 175 bästa då det troligen ”bara” krävs runt 4 miljoner poäng till för att nå dit. I vilket fall klättrar laget stadigt uppåt för listan. Speciellt nu när den totala dagsproduktionen har ökat.


Om du tycker att det hela tar lite för lång tid är det kanske läge att rekrytera en vän, eller fiende, för att stötta projektet? Alla har något att tjäna på Stanford Universitys Folding@Home-projekt. Alla ni som bidragit kan så klart luta er tillbaka och känna er lite stolta för en stund, men inte för mycket bara. Det är fortfarande en lång väg att vandra. Fold on!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments