Nu är det bara två dagar kvar tills DHS04 går av stapeln. För er som inte är bekanta med DH eller undrar varför NH är på plats har vi slängt upp en kort artikel.

DreamHack är ett begrepp som många datorintresserade unga svenskar känner till. Detta gigantiska LAN-party drar två gånger per år cirka 5000 besökare till en fyradagars datorfest. Som vanligt kommer NordicHardware att vara på plats och därför tänkte vi ge er en snabb överblick av vad DreamHack är och vad vi kommer att göra där.Det första LAN:et under namnet DreamHack gick av stapeln redan för sju år sedan ungefär. Då var besökarantalet betydligt mindre än vad det är idag och för varje år har det växt sedan dess. Arrangemangen har blivit mer profesionella med tiden och DreamHack har växt till en egen värld av spelturneringar, tävlingar och evenemang. En stor del av tonvikten ligger också kvar på Demoscenen där allt började.


För att ge er en bild av DreamHack… tänkte jag ge er en bild helt enkelt:

(Tack till Gainward för bilden)

5000 personer, 5000 datorer, 20 meter till tak, över 10 000 kvadratmeter yta, en jäkla massa coladrickande och fyra dagar av datornöjen.

Vad gör NH på DreamHack då? Givetvis är vi datorentusiaster som alla andra besökare, konstigt vore det ananrs med tanke på den site vi driver. De flesta av oss var trogna besökare långt innan det fanns minsta tanke på att börja med ett eget bås på DH.
På Dreamhack Summer 2004 kommer vi bland annat att stå för teknisk support och reperationer som vanligt. Vi har tävlingar med priser värda över 50.000 kronor, evenemang och annat. Givetvis är det också en ypperlig chans för oss att möta våra läsare i person (och vice versa). Har vi sagt att en produkt är bra men du tyckte att den var dålig eller har du blivit orättvist bannad i forumet? Packa då ner knogjärnet och ge igen.
Tycker du att vi verkar vara ett trevligt gäng entusiaster är du välkommen att bara "droppa förbi" och snacka hårdvara tills ögonen går ikors för den delen.

I år har vi förutom våra tävlingar, precis som vi brukar, en hel del intressant hårdvara med oss. Ta en sväng förbi för att titta på de senaste grafikkorten och processorerna. Vad sägs tex. om världens snabbaste serietillverkade grafikkort (för hemanvändare):


Vattenkylt GeForce 6800 Ultra (Extreme)

När vi inte delar ut tokdyra priser, demar den senaste hårdvaran eller hjälper folk med falerande moderkort hoppas vi kunna delta lite i spelandet och eventuellt kanske vi byter några sharewareprogram.

Kort sagt är vi här för att ha roligt och för att se till att ni också har det roligt. Så förhoppningsvis ses vi på DreamHack Summer 2004!

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Henrik Berntsson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Henrik Berntsson
Admin

5000 pers, lite större idag 🙂