Amazon Games första stora speltitel blir ett MMORPG vid namn New World och lanseringen planeras inträffa under maj månad. Nu har speltiteln fått sina officiella systemkrav bekräftade.

Amazon Games kommer att sjösätta sin första riktigt stora speltitel under maj månad i år. Spelet som är ett MMORPG (Massive multiplayer online role-playing game) går under namnet New World tar plats i landet Aeternumn en plats fylld av ämnet Azoth som tros vara källan till evigt liv.

Spelare kommer att kunna bygga egna kolonier, se över dessa och försvara mot potentiella fiender medans de upptäcker spelvärlden. Det verkar inte som att det kommer råda någon brist på typiska RPG-aktiviteter i spelet.

För den som vill testa på New World är det bra att hålla koll på att detta kommer att bli en DirectX 12-exklusiv speltitel. Således kommer gränssnitt som DirectX 11 och OpenGL inte att vara ett alternativ.

De systemkrav Amazon Games listat för sin kommande speltitel lyder som följande:

 MinimumRekommenderat
Operativsystem64-bit Windows 1064-bit Windows 10
ProcessorIntel Core i5-2400 eller AMD-processor med
fyra fysiska kärnor vid minst 3 GHz
Intel Core i7-2700K eller AMD Ryzen 5 1400
Internminne8 GB16 GB
GrafikkortGeforce GTX 670 2 GB
Radeon R9 280
Geforce GTX 970
Radeon R9 390X
DirectX:DX 12DX 12
Ledigt lagringsutrymme35 GB35 GB

64-bitars Windows 10 blir ett krav för samtliga spelare. Sett till hårdvara ligger minimikraven på en Intel Core i5-2400 eller en AMD-processor med minst fyra fysiska kärnor med en klockfrekvens på 3 gigahertz. Åtta gigabyte (GB) internminne och ett Nvidia Geforce GTX 670 med två GB videominne eller ett AMD Radeon R9 280 är minimikraven sett till grafikkort.

Amazon Games rekommenderade hårdvaruuppsättningar består av en processor i form av en Intel Core i7-2600K eller en AMD Ryzen 5 1400. Här ökas även kraven på internminne till 16 GB och grafikkortskraven listas som ett Geforce GTX 970 eller Radeon R9 390X.

Spelet kommer att kräva 35 GB ledigt lagringsutrymme och då det rör sig om ett MMORPG kommer det vara krav på en aktiv bredbandsanslutning.

New World kommer att bli tillgängligt via Valves spelplattform Steam någon gång under maj månad. Den som inte orkar vänta till dess kan under tiden registrera sig för att testa spelets beta-version.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid